Diensten van OH Nooren

OH Nooren is de specialist voor het oplossen van problemen in beton. Hieronder vindt u een selectie van de meest voorkomende diensten. Ook als de oplossing voor uw probleem hier niet bij staat zijn wij u graag van dienst om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vloeivloeren

Een vloeivloer van Eco₂floor is na 24 uur beloopbaar en na 72 uur volledig belastbaar. Wie een beetje bekend is in de bouw, weet dat dit een enorme tijdwinst oplevert. En die tijdwinst is niet het enige voordeel!

Bekijk dienst

Vloeistofdichte voorzieningen

Voor sommige bedrijven is het aanleggen van een vloeistofdichte voorziening verplicht. Het gaat in dat geval om bijvoorbeeld wasstraten, tankstations, industriële bedrijven en garages.

Bekijk dienst

Betonconstructie

De fundering is essentieel voor een stevig bouwwerk. Een betonconstructie bepaalt namelijk de sterkte, stijfheid en stabiliteit van een bouwwerk. Wij zijn dé partij voor het storten van de fundering of vloer.

Bekijk dienst

Betonrenovatie

Betonbeschadiging kan onschuldig zijn, maar de mening van een expert is geen overbodige luxe. Liever het zekere voor het onzekere en wellicht is er toch een betonrenovatie nodig. Betonrenovatie kan middels betonreparatie of betoninjectie. Als afwerking van de betonreparatie kan OH Nooren (indien wenselijk) ook betonconservering toepassen.

Bekijk dienst
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op