Diensten

Betonreparatie

Afhankelijk van de situatie brengen wij een reparatiemortel, -coating of -slijtlaag aan. Hierbij kan het gaan om constructieve en cosmetische betonreparaties. Voordat we aan de slag gaan, wordt een inspectie uitgevoerd door vakbekwame mensen. Dit resulteert in een praktisch voorstel. Na reparatie gaat de betonconstructie weer jaren mee.

Betoninjectie

Betonrenovatie door middel van injectietechnieken is nauwkeurig en veilig, en daardoor een populaire toepassing. Soms ontstaat er scheurvorming in vloeren of wanden, waardoor lekkages ontstaan. OH Nooren Betonrenovatie lost dit probleem op door beton te injecteren in de scheur, waardoor beide kanten weer constructief en lekvrij aan elkaar verbonden worden.

Betonconservering

Met betonconservering kan betonschade door scheurvorming, afbrokkeling en lekkages worden voorkomen. Na gedegen inspectie van onze vakmensen wordt een advies op maat gegeven, waarna met een coating, slijt- en afdichtingslagen of impregneren de conservering wordt uitgevoerd.

Vloeistofdichte voorzieningen

Tankstations, wasplaatsen en spuiterijen moeten in het kader van de regelgeving omtrent vloeistofdichte voorzieningen over een VVV-verklaring beschikken. OH Nooren Betonrenovatie kan u goed adviseren om de juiste productkeuze te maken, zodat u ruimschoots voldoet aan de wet- en regelgeving.

Voegafdichting

Er zijn vele soorten voegafdichtingen en dilatatiesystemen. Denk aan vloeistofdichte, zuurbestendige, brandvertragende of chemicali├źn bestendige voegafdichting. Aan de hand van de mechanische of chemische belasting wordt bepaald welke materialen gebruikt dienen te worden. Verder is het van belang de werking van het materiaal, de voegbreedte en de belasting van de voeg te bepalen. OH Nooren Betonrenovatie biedt hiervoor altijd een passende oplossing.