Betonrenovatie nodig?

Beton wordt vaak geassocieerd met hard en sterk. Dat is tenslotte wat het tot een duurzaam product maakt. Maar zelfs beton is niet onverwoestbaar. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken die leiden tot scheuren, gaten of andere beschadigingen van het beton. Van strooizout tot roestende wapening of simpelweg veroudering. Beschadigingen kunnen met de technieken van nu goed worden hersteld, maar het is wel belangrijk om daar niet te lang mee te wachten

Wist u dat OH Nooren ook betonrenovaties uitvoert met de meest duurzame en ecologische producten van KeraKoll GeoLite?

Lees meer over innovaties op betonvlak

Win advies in bij een expert

Betonbeschadiging kan onschuldig zijn, maar de mening van een expert is geen overbodige luxe. Liever het zekere voor het onzekere en wellicht is er toch een betonrenovatie nodig. Betonrenovatie kan middels betonreparatie, betoninjectie of – als het beton puur cosmetisch gerenoveerd moet worden – betonconservering. Benieuwd naar de mogelijkheden rondom betonrenovatie? Lees hieronder verder of neem vrijblijvend contact op met OH Nooren.

Betonreparatie

Heeft u een flinke beschadiging in uw betonnen muur, dak of vloer? Om dat goed te kunnen herstellen, moet het beton worden vervangen. Dit wordt ook wel betonreparatie genoemd. Bij een betonreparatie wordt het beschadigde beton eerst gesaneerd en vervangen door een mortel. In kleine hoeveelheden wordt dit met een troffel aangebracht; bij grotere oppervlaktes wordt het gespoten.

  • betonrenovatie-ohnooren
  • betonreparatie-brug
  • betonreparatie-brug

Betoninjectie

Een andere optie voor betonrenovatie is betoninjectie. Zoals het woord al impliceert, wordt er bij deze methode iets in het beton geïnjecteerd. Deze methode is nauwkeurig en veilig, en daardoor een populaire keuze. Het chemische middel dat bij betoninjectie gebruikt wordt, is een epoxy op basis van twee componenten. De scheur in het beton wordt hiermee hersteld en constructief verbonden. 

Betonconservering

Heeft een van onze experts vastgesteld dat het inderdaad om onschuldige betonschade gaat, maar wilt u de scheur toch netjes afgewerkt hebben? Dat kan middels een betonconversering. Het beton wordt hierbij met een coating afgeschermd. De coating kan in verschillende kleuren worden aangebracht, daarnaast is kleurloos ook een optie.

Is uw betonnen vloer, dak of muur beschadigd? Voor alle vraagstukken rondom beton heeft OH Nooren een passende oplossing. Om u van persoonlijk advies te voorzien en een passende oplossing te bieden, komt een van onze experts graag langs om uw betonprobleem te beoordelen. Wanneer schikt het u? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We helpen u graag!

Pagina delen:

Daarom OH Nooren

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgericht
Lees meer over ons
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op