Gemakkelijker gietdekvloeren aanbrengen met eco2floor

eco2floor gietvloer

Eco2floor is een vloeibaar zandcement om gietdekvloeren mee te maken. Normaal gesproken is zandcement vrij droog, maar eco2floor is vloeibaar en dat maakt de verwerking gemakkelijker. Vloeren worden vlakker, de warmtedoordracht van de vloerverwarming is beter dan bij traditionele gietdekvloeren en de tijd van uitdroging is veel korter. OH Nooren Betonrenovatie is in samenwerking met Kijlstra Betonmortel een van de leveranciers van dit product in Noord-Nederland.

De eco2floor gietdekvloer is een milieuvriendelijke en duurzame gietdekvloer, gebaseerd op gemalen hoogovenslak GBBS, met nagenoeg geen CO2-uitstoot in het productieproces. Dit draagt bij aan de vermindering van de CO2-footprint en realisatie van hoge BREEAM-scores in het bouwproces. eco2floor combineert de voordelen van de traditioneel gesmeerde zandcement-dekvloer met het verwerkingsgemak van anhydriet-gebonden gietvloeren.

De voordelen van eco2floor

eco2floor kent vele voordelen, zoals:
– Eenvoudige installatie
– Snel verhardend
– Arbovriendelijk
– Beperkte krimp
– Beloopbaar na 24 uur, belastbaar na 72 uur
– Compleet te recyclen
– Verminderde arbeidskosten
– Verminderde bouwtijd
– Bijdrage aan een hoge BREEAM-score

Waarom kiezen voor eco2floor

Gedurende het bouwproces is tijd kostbaar, maar eco2floor is na 24 uur al beloopbaar en na 72 uur belastbaar. Daarnaast is het product milieuvriendelijk. Het product kan in droge en natte ruimtes worden toegepast, en door de structuur is het geschikt als dekvloer met vloerverwarming.

Interesse?

Meer weten over eco2floor en de mogelijkheden van dit duurzame product? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag.