Innovaties op betonvlak

OH Nooren is een voorvechter van duurzaamheid. Samenwerken vinden we belangrijk, want met elkaar kom je tot grote dingen. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden, is de impact die je als bedrijf hebt op het milieu. Bij OH Nooren zijn we milieubewust. We maken graag gebruik van innoverende producten en technieken, omdat deze vaak veel duurzamer zijn dan al bestaande producten. Hieronder sommen we enkele innovaties op, waar het hart van menig betonverwerker sneller van gaat kloppen.

Baanbrekende innovaties

SolidLux is een van de baanbrekende innovaties waar we bij OH Nooren mee werken. Op sommige plekken is het namelijk altijd druk. Er is geen tijd om te wachten tot iets uithardt, terwijl in de betonwereld vroeger geen andere keuze was. U leest het goed: we zeggen vroeger. Met de komst van vloeivloeren zoals Eco₂floor en een vloercoating zoals SolidLux is dat namelijk verleden tijd!

Tijdwinst met vloeivloeren van Eco₂floor

De zelfnivellerende, verpompbare gietdekvloer Eco₂floor van Ecocem is een hele duurzame en volledig recyclebare vloeivloer is. De vloer is gemaakt op basis van gemalen gegranuleerd hoogovensvlak en milieuvriendelijk. Een vloeivloer van Eco₂floor is na 24 uur beloopbaar en na 72 uur volledig belastbaar: een enorme tijdwinst. Daarnaast is het gebruik van een vloeivloer van Eco₂floor snel en arbovriendelijk, waardoor de arbeidskosten lager zijn dan bij betonvloeren.

Goed om te weten: onze deskundige medewerkers zijn door Ecocem opgeleid en OH Nooren is preferred supplier van de vloeivloeren. Wilt u meer weten? Lees meer over Eco₂floor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer!

SolidLux door gecertificeerde applicateurs van OH Nooren

SolidLux is een vloercoating die direct na het aanbrengen volledig is uitgehard en 100% belastbaar is. Dit gepatenteerde coatingsysteem hardt onmiddellijk uit door UV-belichting. Dat betekent dat er nauwelijks oponthoud is en uw ruimtes gewoon in gebruik kunnen blijven, terwijl onze experts zorgen dat de vloer snel en zonder overlast aan alle veiligheids- en arbo-eisen voldoet. 

Kwaliteit gegarandeerd, want de experts van OH Nooren behoren tot de gecertificeerde applicateurs die met dit systeem mogen werken. Heeft u vragen? Neem contact op en laat u adviseren.

Duurzame en ecologische betonrenovatie: KeraKoll

Een andere innovatie waar we bij OH Nooren heel blij van worden: KeraKoll GeoLite. Met dit geobindmiddel zorgt OH Nooren voor de meest duurzame en ecologische betonrenovaties. KeraKoll GeoLite is de eerste geomortel die gewapend beton omhult, beschermt en versterkt, zonder dat daar meerdere lagen voor nodig zijn. De geomortel garandeert duurzaamheid, en het kost slechts een werkdag om een volledige reparatie uit te voeren. De geomortel is recyclebaar en volledig natuurlijk, zodat invloeden op het milieu worden vermeden.

Bij OH Nooren maken we ons hard voor beton en dat wordt met innovaties zoals Eco₂floor, SolidLux en KeraKoll GeoLite alleen maar gemakkelijker.

Neem contact op met de experts van OH Nooren

Wilt u dat OH Nooren uw betonprobleem oplost of wilt u meer weten over bovenstaande innovaties? Neem contact op. Onze experts staan u graag te woord! 

Pagina delen:

Daarom OH Nooren

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgericht
Lees meer over ons
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op