Brug over Peizerdiep onderzocht en gerepareerd

In opdracht van gemeente Noordenveld heeft OH Nooren Betonrenovatie een brug in de buurt van Foxwolde onder handen genomen, bij het Moleneind. OH Nooren heeft niet alleen de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, maar het hele traject op zich genomen. Van onderzoek tot advies en uitvoering. Op advies van OH Nooren is de brug afgeklopt, om zo holle ruimtes te ontdekken en die te repareren. Dit alles heeft OH Nooren binnen een week gerealiseerd.

Van oud naar als nieuw

De brug over het Peizerdiep was beschadigd door ouderdom; gebruiksschade en erosie. Door middel van staalconserveringen van de leuningen en betonreparaties is de brug weer opgeknapt. Enkele verslechterde stukken beton zijn verwijderd en gerepareerd, andere stukken zijn grondig gereinigd en weer netjes gemaakt. Ook beschadigingen onder de brug zijn gedetecteerd en gerepareerd. Tenslotte is de brug gehydrofobeerd: er is een vloeistof aangebracht die vuil- en vochtafstotend is. Op deze manier is de brug weer goed beschermd.

Meer bruggen in onderhoud

Maandag 16 september is OH Nooren begonnen met de onderhoudswerkzaamheden aan een viertal andere bruggen, ditmaal in opdracht van gemeente Weststellingwerf.

Pagina delen:

Daarom OH Nooren

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgericht
Lees meer over ons