Op zoek naar een partij voor uw betonconstructies?

De overeenkomst tussen een gebouw en een fundering? Het een kan niet zonder het ander. De fundering is zonder twijfel essentieel voor een stevig bouwwerk. Een betonconstructie bepaalt namelijk de sterkte, stijfheid en stabiliteit van een bouwwerk. Des te meer reden om voor het storten van de fundering of vloer met een betrouwbare partij in zee te gaan.

Werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe

OH Nooren is de expert op betonvlak. We hebben niet alleen een hart voor beton, maar maken ons ook hard voor beton. Vanuit Grijpskerk bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt in de drie noordelijke provincies.

Maatwerk leidt tot vakwerk

Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen rondom beton. Van betonrenovaties tot betonconstructies voor een brug, wegdek, (nieuwbouw)woning, industrievloer, kelder, loods of terras: OH Nooren kan u helpen. Omdat ieder vraagstuk anders is, komen onze experts graag bij u langs om mee te denken en u van persoonlijk advies te voorzien. Wij geloven dat maatwerk vakwerk maakt.

Voorwerk

Onze expertise reikt verder dan alleen beton. Want minstens zo belangrijk is een goed aangelegde fundering. Is het grondwerk niet goed vlak? Dan kan een gebouw in zijn geheel scheef komen te staan. OH Nooren zorgt bij nieuwbouw voor vaste grond onder uw voeten. Van graafwerkzaamheden tot de wapening, kist en het storten van het beton: bij ons bent u aan het juiste adres! 

Op zoek naar een partij voor uw betonconstructie(s) en benieuwd wat OH Nooren voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Benieuwd naar eerdere projecten? Bekijk ze op onze projectpagina.

  • betonconstructie-ohnooren
  • betonconstructie-raamwerk
  • betonconstructie-ohnooren
Pagina delen:

Daarom OH Nooren

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgericht
Lees meer over ons
Benieuwd wat we voor kunnen betekenen? Neem contact op