Vloeivloer laten leggen?

Het verbouwen van een woning, bedrijfspand of loods gaat nooit snel genoeg, toch? Dat er na het storten van een betonvloer dagen tot weken gewacht moet worden tot deze voldoende is uitgehard, levert dan ook vaak een hoop frustratie op. Eerlijk is eerlijk: ook bij ons.

Zelfnivellerende, verpompbare gietdekvloer Eco₂floor

Toen we hoorden van de zelfnivellerende, verpompbare gietdekvloer Eco₂floor van Ecocem wisten we dat we hier iets mee moesten. Niet alleen omdat het de gehele bouwtijd verkort, maar ook omdat het een hele duurzame en volledig recyclebare vloeivloer is.

Bespaar tijd en geld

Eco₂floor is gemaakt op basis van gemalen gegranuleerd hoogovensvlak. Het draagt bij aan een hoge BREEAM-score en is milieuvriendelijk. Een vloeivloer van Eco₂floor is na 24 uur beloopbaar en na 72 uur volledig belastbaar. Wie een beetje bekend is in de bouw, weet dat dit een enorme tijdwinst oplevert. Die tijdwinst is niet het enige voordeel, want het gebruik van een vloeivloer van Eco₂floor is ook snel en arbovriendelijk. Daardoor zijn de arbeidskosten lager dan bij betonvloeren.

Preferred supplier

OH Nooren is een van de preferred suppliers uit het netwerk met erkende en professionele gietdekvloerverwerkers van Ecocem. Wij zijn dus de partij om uw Eco₂floor vloeivloer aan te brengen. Mensen verwachten een goed product, en dat is wat wij leveren. Onze experts zijn opgeleid door Ecocem en hebben jaren ervaring in het werken met beton. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan.

  • eco2floor-vloeivloer
  • eco2floor-vloeivloer
  • eco2floor-beton
  • eco2floor-vloer
Pagina delen:

Daarom OH Nooren

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgericht
Lees meer over ons
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op