Over OH Nooren

OH Nooren is een samenwerking en krachtenbundeling van Marc Nooren Voegafdichting & Betonrenovatie en Koninklijke Oosterhof Holman. OH Nooren is de expert op betonvlak. Voor alle vraagstukken rondom beton heeft OH Nooren een passende oplossing. Denk hierbij aan een betonreparatie, betoninjectie, betonconservering, voegafdichting of vloeistofdichte voorziening.

Onze missie is om een deskundig en betrouwbaar betonreparateur te zijn voor onze klanten op het gebied van betonrenovatie en onderhoud. Wij doen meer dan alleen reparaties: wij onderzoeken, wij inspecteren en wij adviseren. Met de ervaring en specialistische kennis wil OH Nooren de klant ondersteunen en de juiste oplossingen bieden. Daarnaast is onze visie is om de focus te leggen op kwaliteit en innovaties. Daarmee willen wij met een product als Eco2floor ons steentje bijdragen aan duurzaamheid. De beste kwaliteit leveren staat bij OH Nooren voorop. Wij willen ons graag verder ontwikkelen tot toonaangever op het gebied van onderhoud en inspecties van betonconstructies.

Doelgroepen

OH Nooren Betonrenovatie is in verschillende branches aanwezig. De doelgroepen bestaan onder andere uit particulieren, gemeenten, woningcorporaties en industrie├źn. Of het nu gaat om een brug, een vloer of een balkon: bij ons bent u aan het juiste adres!

Innovatief en duurzaam

Wij houden ons graag bezig met innovaties. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van de duurzame gietdekvloer Eco2floor en de supersnelle vloercoating SolidLux. Lees hier meer over de innovaties waar OH Nooren mee werkt.

Certificaten

OH Nooren Betonrenovatie is trotse bezitter van de certificaten KOMO, ISO en VCA. Met deze certificaten kunnen we aantonen dat we onze werkzaamheden op een juiste, veilige en kwalitatief goede wijze uitvoeren. Ook laten we met deze certificaten zien dat onze mensen beschikken over de juiste papieren. Lees hier meer over onze behaalde certificaten.

Samengevat zijn dit de kernkwaliteiten van OH Nooren Betonrenovatie:

  • Deskunding
  • Kwaliteitsgericht
  • Innovatief
  • Betrouwbaar
  • Gecertificeerd
Pagina delen:

Daarom OH Nooren

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgericht
Lees meer over ons
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op